Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92 ]

03. 05. 2016. 16:22 >> 16:04

RAZGOVORI SAD I RUSIJE

"Primirje u Alepu u narednim satima"

Prekid vatre u sirijskom gradu Alepu biće proglašen za nekoliko sati, najavio je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.

On je dodao da SAD i Rusija trenutno vode pregovore o primirju u Alepu. “Nadam se da će u narednim satima takav sporazum biti postignut“, rekao je ruski diplomata.

Lavrov je takođe saopštio da će biti formirana nova rusko-američka posmatračka grupa u Ženevi, koja će nadgledati eventualno kršenje primirja.

Rusija i SAD su prije neki dan postigle novi sporazum o primirju, koji nije obuhvatao Alep.

U današnjem napadu na bolnicu u tom gradu poginulo je najmanje 19 osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније