Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 05. 2016. 16:49 >> 16:36

FSB SAOPŠTIO

Spriječili smo još jedan napad u Rusiji

Ruska Federalna služba bezbjednosti spriječila je teroristički napad u javnom prevozu u najvećem sibirskom gradu Krasnojarsku, prenose ruski mediji.

Uhapšena su lica porijeklom iz srednje Azije, povezana sa međunarodnim teroristima, prenosi Sputnik.

"Pripadnici Federalne službe bezbjednosti u gradu Krasnojarsku presjekli su danas pripreme terorističkog napada na javni prevoz za vrijeme majskih praznika. Uhapšena je grupa građana iz centralnoazijskih država, povezanih sa međunarodnim teroristickim organizacijama", navodi se u sapštenju FSB-a.

"Specijalna služba je oduzela 'sredstva terorističke akcije'. U interesu istrage nijesu objavljena imena uhapšenih niti koja sredstva su zaplijenjena.

Prije dva dana, Ruska Federalna služba bezbjednosti (FSB) uhapsila je grupu stranih državljana, koji su planirali napad u Moskovskom regionu tokom proslave majskih praznika, objavile su ruske agencije.

Uhapšeni, kako se navodi, potiču iz zemalja centralne Azije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније