Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

18. 05. 2013. 20:31 >> 20:37

SREĆAN KRAJ

VIDEO: Avion US Airwaysa sletio na trup

Avion kompanije US Airwaysa, sa 34 putnika i člana posade, prinudno je sletio na trup na aerodrom u Njujorku, poslije problema sa opremom za spuštanje.

Portparol aviokompanije Dejvien Enderson izjavio je za AP da je avion koji je napustio Filadelfiju u 23 sata po lokalnom vremenu u petak, bezbjedno sletio bez točkova oko 1 sat u subotu. U incidentu nije bilo povrijeđenih.

Avion, u kome su se nalazili 31 putnik i tri člana posade, kružio je iznad Njuarka u pokušaju da izbaci točkove, a poslije nekoliko neuspješnih pokušaja, avion je sletio na trup, rekao je Enderson i dodao da su putnici evakuisani i prebačeni na terminal autobusom. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније