Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

26. 05. 2016. 14:51 >> 14:36

ZBOG ZGUSNUTOG RASPOREDA

Putin se ipak neće sastati Eltonom Džonom

Ruski predsjednik Vladimir Putin neće moći da se sastane s muzičarem Eltonom Džonom kada bude imao koncert u Moskvi 30. maja, izjavio je danas portparol predsjednika Dmitrij Peskov.

Peskov je rekao da Putin spreman da se sastane s Eltonom Džonom koji se zalaže za veća prava LBGT populacije, prenio je Tass.

"Razmijenili smo poruke s njim prije par nedjelja. Istina je da je postojao dogovor o sastanku, ako rasporedi dozvole. Putin je rekao da je spreman za to. Nažalost, ovog puta neće uspjeti. Rasporedi se ne podudaraju, ali to ne znači da neće biti sastanka sljedeći put", rekao je Peskov.

Elton Džon prošle je godine u intervjuu za BBC rekao da bi voleo da se sastane s Putinom i razgovora o položaju seksualnih manjina u Rusiji.

Ubrzo poslije toga je na Instagramu naveo da je razgovarao telefonom s Putinom, ali se ispostavilo da je bio žrtva neslane šale dvojice Rusa.

Ipak, nakon toga Putin je zaista pozvao Eltona Džona i tada su se dogovorili da se sastanu. Peskov je rekao da je bilo potrebno dosta vremena da ruska strana ubijedi poznatog muzičara da Putin želi da razgovara s njim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније