Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

28. 05. 2016. 09:29 >> 09:13

U KALIFORNIJI

Novi neredi na Trampovom mitingu

Tokom posljednjeg predizbornog mitinga predsjedničkog kandidata Republikanske partije Donalda Trampa izbili su neredi poslije kojih je bilo najmanje 13 hapšenja, saopštila je jutros policija.

Neredi su izbili juče između Trampovih pristalica i protivnika tokom skupa u Kaliforniji, samo dva dana poslije nereda na mitingu u američkoj državi Novi Meksiko.

U San Dijegu, na jugozapadu Kalifornije bilo je 12 hapšenja, a jedna osoba jutros rano uhapšena je u Freznu, u centralnom dijelu te američke države, rekao je portparol policije.

Ispred kongresnog centra u San Dijegu u kojem je govorio Tramp sukobile su se grupe njegovih protivnika i pristalica, bacajući plastične flaše i kamenice. Policajci koji su obezbjeđivali skup su ih razdvojili.
 
Američki milijarder izjavio je da je dobio neophodnu većinu republikanaca za predsjedničku nominaciju za izbore u novembru.

Potrebno je 1.237 delegata za nominaciju republikanaca, a Tramp je dostigao 1.238. Sa 303 poslanika na pet državnih primarnih izbora 7. juna, Tramp će lako povećati skor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније