Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

rtcg.me/AA

30. 05. 2016. 09:43 >> 09:27

NE ODUSTAJE DO ZIDA

Tramp: Imigranti bolje tretirani od veterana

Najvjerovatniji predsjednički kandidat republikanaca na izborima u SAD Donald Tramp izjavio je da se o ilegalnim migrantima u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) više brine nego o vojnim veteranima koji su služili u vojsci.

"Nećemo dozvoliti da se to više događa", poručio je Tramp

On je na na mitingu motorciklista u Vašingtonu rekao da će, ukoliko dobije mjesto američkog predsjednika, "razbiti" terorističku organizaciju Islasmka država tako što će formirati veću i bolju vojnu snagu.

U pitanju je karavan motorciklista, poznat kao Kotrljajuca grmljavina, koji prolazi kroz Vašington u okviru godišnjeg odavanja pošte ratnim zarobljenicima i Amerikancima nestalim u ratnim akcijama.

Stotine hiljada motorciklista prolaze od Pentagona do Memorijala Vijetnamskim veteranima u okviru skupa koji zovu Vožnja za slobodu.

Mnogi od ovih motorciklista vjeruju da je Donald Tramp drugačiji od profesionalnih političara koje optužuju za degradirenje vojske i ignorisanje veterana, naveo je Glas Amerike.

Tramp je još jednom ponovio da će se potruditi da, ukoliko bude čelnik SAD-a, izgradi zid na granici sa Meksikom te tako "spriječi ilegalne ulaske na američko tlo".

Kada je upitao okupljene: "Ko će platiti izgradnju zida?", njegove pristalice povikale su: "Meksiko!".

"Nema sumnje da hoće", poručio je Tramp.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније