Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija ]

30. 05. 2016. 10:45 >> 10:27

U IRAKU

ISIL ubio 12 navijača Reala

Navijači Real Madrida po drugi put u ovom mjesecu našli su se na meti terorista. U tragičnom napadu u iračkom mjestu Bakuba, 60 kilometara sjeverno od Bagdada, ubijeno je 12 i teško ranjeno osam simpatizera "kraljevskog kluba“.

 

Teroristi su upali u prostoriju u kojoj su se navijači Reala okupili u subotu naveče kako bi pratili finale Lige šampiona, te rafalnom paljbom iz vatrenog oružja počinili masakr.

Vlasti su za napad okrivile terorističku grupu ISIL, koja smatra da je fudbal "antiislamski“. Spomenuta zločinačka organizacija bila je odgovorna za sličan napad sredinom maja u gradu Baladu, kada su ubili 16 navijača Reala.

Kako je rekao Florentino Perez, predsjednik Reala, upravo žrtvama iz Baladija posvetili su osvojenu 11. titulu u Ligi prvaka.

Real je u subotu u Milanu u finalu najjačeg klupskog takmičenja u Evropi pobijedio gradskog rivala Atletika, poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca, rezultatom 6:4 (nakon produžetaka bio je 1:1).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније