Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

30. 05. 2016. 20:23   >>  20:05

HOROR U RIMU

Spalio djevojku posle raskida

Saru Di Pjetrantonio (22), studentkinju iz Rima, živu je spalio njen bivši momak, pošto ga je ostavila, saopštila je danas jedna policijska zvaničnica, navodeći da je to jedan od najsvirepijih zločina koji je vidjela u karijeri.

Vičenco Padijano (27) je u nedjelju uveče najprije zapalio automobil, a potom je jurio djevojku i ubacio je u plamen.

Istražitelji navode da je muškarac polio lice svoje bivše djevojke alkoholom, a potom ga spalio upaljačem. "Za 25 godina rada nijesam vidjela tako svirep zločin", rekla je novinarima šefica istrage Marija Montoleone.

Osumnjičeni je na početku negirao ubistvo, ali je poslije osam sati saslušanja priznao da je zapalio bivšu djevojku.

Prema njegovim riječima, počinio je zločin jer nije mogao da prihvati činjenicu da ga je djevojka ostavila i da je njihovoj vezi došao kraj.

Sigurnosne kamere snimile su ubistvo, na snimcima se čak vide i automobili koji prolaze pored dok je nesrećna žena gorjela i dozivala u pomoć.

Marija Montoleone apelovala je na građane da u budućnosti reaguju, jer, kako navodi, da je neko od prolaznika pritrčao u pomoć, djevojka bi možda preživjela.

"Žene ne smiju da kriju prijetnje i nasilje koje im upućuju osobe koje tvrde da ih vole, ali nažalost to nije tako", rekla je ona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније