Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 05. 2016. 22:39   >>  22:21

JEDAN UHAPŠENI

Ubacio metalni predmet u dvorište Bijele kuće

Američka tajna služba je saopštila da je jedna osoba, koja je bacila metalni predmet preko sjevernog dijela ograde Bijele kuće, uhapšena i da se, poslije uzbune, sve vratilo u normalu.

"Jedna osoba je bacila metalni predmet preko sjevernog dijela ograde Bijele kuće. Pripadnici Tajne službe su odmah uhapsili tu osobu bez incidenta", navodi se u saopštenju te službe.

Kako se dodaje, sve provjere tog objekta su pokazale da nije opasan.

Zbog ovog incidenta bio je zatvoren sjeverni dio kompleksa Bijele kuće.

Američki predsjednik Barak Obama je u trenutku djelimičnog zatvaranja kompleksa bio u Bijeloj kući, javlja Rojters.

Novinarima nije bilo dozvoljeno da napuste kompleks kroz sjeverozapadnu kapiju a u blizini se moglo vidjeti treptanje svjetala službi za hitne intervencije.

U Americi je danas praznik, Dan sjećanja na sve poginule pripadnike oružanih snaga i Obama je prethodno posjetio vojno groblje u Arlingtonu gdje je prisustvovao godišnjoj komemoraciji poginulim vojnicima.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније