Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 05. 2013. 14:28 >> 14:28

SAD

FBI ubio Čečena u Floridi

Agen FBI je ubio Čečena, koje je već jednom ispitivan zbog bombaškog napada na maraton u Bostonu.

 

 

Do pucnjave je došlo oko ponoći, po lokalnom vremenu, kada je osumnjičeni, navodno, napao agenta nakon što ga je ugledao u stambenom kompleksu u kome živi.

FBI još uvijek nije objavio ime mrtvog muškarca, iako mediji u SAD navode da je u pitanju Ibragim Todašev(27).

Kušen Tamarov, koji se predstavio televiziji „WESH“ kao prijatelj ubijenog, rekao je da su i njega ispitivali agenti, ali da su ga ubrzo pustili kući, dok su Todaševa zadržali.

„Rekli su da idem kući, a da im on treba još nekoliko sati. Nikad se nije vratio nazad. Tek kada sam se kasno uveče vratio kući čuo sam da je bilo pucnjave“, rekao je Tamarov.

FBI još uvijek nije potvrdio vezu između ubijenog mladića i napada na Bostonski maraton.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније