Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

26. 06. 2016. 09:40   >>  09:23 3

SOROŠ SMATRA

"Dezintegracija EU praktično nepovratna"

Američki milijarder Džordž Soroš ocijenio je da odluka britanskih glasača da napuste Evropsku uniju čini "dezintegraciju EU praktično nepovratnom".

 

Kako je javio Rojters, Soroš je dodao i da će ishod referenduma o Bregzitu vjerovatno naškoditi Velikoj Britaniji.

Soroš je u komentaru za portal "Prodžekt sindikejt" ocijenio da će se Britanija vjerovatno lakše izboriti sa posljedicama izlaska iz Unije nego što bi to bio slučaj sa nekom drugom članicom, ali da će njena ekonomija i građani osjetiti značajne posljedice "u kratkom do srednjem periodu".

Osim toga, Soroš je prije nekoliko dana izjavio da da se Rusija uzdiže dok se Evropska unija urušava, kao što je EU rasla dok je propadao SSSR.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније