Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: D.Ž.

26. 06. 2016. 23:13 >> 22:54

ŠKOTSKA

Najmanje 11 povrijedjenih u zabavnom parku

Najmanje 11 osoba, među kojima devetoro djece, povrijeđeno je danas, kada je rolerkoster iskočio iz šina u zabavnom parku u Madervilu, u Škotskoj, saopštila je policija.

"Hitne službe intervenišu u zabavnom parku u Madervilu, povrijeđeno je 11 osoba, dvoje odraslih i devetoro djece, ali još nema detalja o težini njihovih povreda", stoji u saopštenju na zvaničnom Tviter nalogu lokalne policije u Lanarkširu.

Očevici događaja postavili su na društvenim mrežama fotografije ljudi zarobljenih u vagonima rolerkostera, s glavom naopako i nogama u vazduhu.

Prema izjavama svjedoka, rolerkoster je iskočio iz šina i pao u stranu, a na njemu je u tom trenutku bilo sedam ili osam osoba. Poslije nesreće, posjetioci parka su evakuisani.

Rolerkoster pod nazivom "Vožnja cunamijem" može da se kreće brzinom od 65 kilometara na čas, navodi se na zvaničnom sajtu zabavnog parka.

Vožnja je zabranjena djeci mlađoj od 10 godina, a četrnaestogodišnjaci moraju biti u pratnji odraslih.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније