Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Anadolija; Objava: I.P. ]

29. 06. 2016. 10:59 >> 10:40
4

STOLTENBERG PORUČIO

NATO se solidariše s Turskom

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg osudio je teroristički napad koji se sinoć desio na istanbulskom aerodromu "Ataturk" i uputio poruku solidarnosti Turskoj i njenom narodu.

 

Neposredno nakon terorističkog napada u Istanbulu, Stoltenberg je objavio poruku solidarnosti i najoštrije osudio teroristički cilj, a jutros je to isto ponovio u pisanom saopštenju.

"Moje srce je sa porodicama poginulih, ranjenih i sa cijelim narodom Turske. Terorizam se nikako ne može opravdati. Sve NATO članice solidarišu se sa Turskom i jedinstveni smo u odlučnosti da se borimo protiv svih vrsta terorizma", poručio je Stoltenberg.

U terorističkom napadu na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu ubijeno je najmanje 36 osoba, dok ih je skoro 150 povrijeđeno. Odgovornost za napad još uvijek nije niko preuzeo, ali je sinoć turski premijer Binali Jildirim kazao da saznanja istražnih organa ukazuju na to da je napad djelo ISIS-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније