Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta; Objava: I.P. ]

01. 07. 2016. 09:49 >> 09:31

S 11 ČLANOVA POSADE

Ruski avion nestao tokom gašenja požara

Avion tipa iljušin IL-76 koji je učestvovao u gašenju požara u Irkutskoj oblasti nestao je sa radara, rekao je danas izvor u službi za hitne operacije, prenose ruske agencije.


Prema navodima tog izvora u avionu je bilo 11 ljudi, članova posade i stručnjaka za borbu protiv požara, prenosi agencija TASS. Irkutsko odjeljenje Ministarstva za vanredne situacije potvrdilo je da je avion IL-76 nestao sa radara.

Iz regionalne vlade TASS-u je rečeno da je avion angažovan u gašenju požara u oblasti Kačugski. Kako je navedeno više aviona poslato je u tu oblast u potrazi za nestalom letjelicom.

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije poslalo je dodatni tim da traga za nestalim avionom, prenosi agencija RIA Novosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније