Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio I.Š. ]

12. 07. 2016. 08:51 >> 08:39
1

BILI SUPERHEROJI

Dalas: Pomen ubijenim policajcima

Više od 1.000 ljudi okupilo se u centru Dalasa na pomenu za petoricu policajaca koje je tokom protestne šetnje prošle nedjelje u tom gradu ubio američki vojni veteran Majka Džonson, javljaju danas američki mediji.

 

 

 

Na sinoćnjem pomenu su, između ostalih, učestvovali policajci grada Dalasa, kao i prijatelji ubijenih policajaca, prenijela je agencija AP.

Šef policije Dalasa Dejvid Braun je okupljenima poručio da su ubijeni policajci bili poput superheroja.

Šef saobraćajne policije J.D. Spiler je izjavio da napad izvršen prošlog četvrtka neće podijeliti građane Dalasa.

On je dodao da, međutim, mora da se razgovara o međurasnim odnosima u Sjedinjenim Američkim Državama i istakao: "Mi moramo da budemo najbolji u Americi kad je riječ o zaštiti i podršci naših policajaca".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније