Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 07. 2016. 19:33   >>  19:16

POGINUO UMJESTO NJE

Minhen: Grk se žrtvovao za sestru

U smrtonosnom napadu u Minhenu koji je izveo 18-godišnji Njemac iranskog porijekla Ali David Sonboli poginuli su mahom mladi ljudi. U tom napadu bilo je situacija u kojima su pojedinci izveli herojske poteze, žrtvujući svoj život da bi spasili nečiji.

Takav je slučaj i sa mladim Grkom koji je, da bi spasao život svojoj sestri, primio dva metka umjesto nje nakon što ju je odgurnuo ispred restorana "Mekdonalds", prenose britanski mediji.

Reč je o Huseinu Daiciku koji je rodom iz Trakije, pokrajine u Grčkoj. U Njemačku je emigrirao zajedno sa svojom sestrom, a na dan masakra krenuli su u šoping kako bi kupili poklone za rođake u Grčkoj, gdje su planirali odmor. 

Nakon Huseinove pogibije, njegov otac je, saznavši da mu je sin poginuo, doživio infarkt i prebačen je hitno u bolnicu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније