Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 07. 2016. 14:52 >> 14:33

TOKOM KONTROLE

U San Dijegu ubijen policajac

Jedan policajac je ubijen, a jedan ranjen u pucnjavi koja se dogodila tokom saobraćajne kontrole u San Dijegu, saopštila je danas policija.

 

 

 

Nakon ovog incidenta, u pritvor je stavljen muškarac latinoameričkog porijekla, rekla je na konferenciji za novinare načelnica policije u San Dijegu Šeli Cimerman, prenosi AFP.

Policajci su kasno sinoć putem radija obavijestili centralu da su zaustavili vozilo radi kontrole, a ubrzo potom su zatražili hitno pojačanje, rekla je ona.

Policajci koji su stigli na lice mjesta kao pojačanje utvrdili su da su im kolege upucane, nakon čega je jedan od njih podlegao povredama u bolnici.

Kako je Cimerman navela, još je rano reći da li je policajcima napravljena zasjeda.

Policija je poslije ovog incidenta organizovala potragu za osumnjičenima.

U SAD je već nedjeljama napeta situacija poslije pucnjava na policajce u Dalasu i Baton Ružu u Luizijani, a ti napadi su uslijedili nakon što su bijeli policajci pucnjima usmrtili osumnjičene Afroamerikance u Minesoti i Luizijani, što je razgnjevilo crnu zajednicu, podsjeća francuska agencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније