Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 02. 2013. 22:19 >> 22:29

BOMBOM NA VJERNIKE

Madrid: Sveštenik pronašao bombu u katedrali

Sveštenik katedrale Almudena u Madridu pronašao je improvizovanu bombu sa ekserima. Brzom reakcijom policije bomba je deaktivirana bez izazivanja materijalne štete u katedrali.

Eksplozivna naprava, napravljena od detonatora, 200 grama nespecificiranog praha, metalnog kanistera kamping-gasa punog eksera i budilnikom, nalazila se kod jedne ispovijedaonice u katedrali, saopštila je španska policija.

Bomba je nađena u kanti za smeće, i sveštenik je, pošto je izdao naredbu da svi napuste katedralu, obavijestio policiju, kazali su iz madridske nadbisikupije.

Katedrala Almudena, posvećena djevici Almudene, pokroviteljki španske prijestonice, spada u jedan od najposećenijih spomenika u Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније