Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: B.V. [ Beta ]

23. 08. 2016. 23:02 >> 22:47
1

AKCIJA EUROPOLA

EU: Uhapšeno 75 pedofila

Operacija Europola "Dejlajt" sporvedena u zemljama EU rezultirala je pokretanjem 207 istraga i hapšenjem 75 osoba zbog distribucije dječje pornografije na Internetu.

 

Operacija je organizovana pošto je Europol 2015. godine od Fedpola - švajcarske federalne policije, dobio informaciju da je otkrivena mreža koja se bavi seksualnim iskorišćavanjem djece mladje od 18 godine, navodi se na sajtu Europola.

Istraga je dovela do toga da dosijei sa obavještajnim podacima 611 pedofila budu poslata bezbjednosnim službama zemalja EU ali i ostalih evropskih zemalja.

Ti podaci podrazumijevali su njihove kompjuterske IP adrese, ali i šifrovane podatke da prikriju svoj identitet.

Istraga nije završena i mogu se očekivati nova hapšenja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније