Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 05. 2013. 10:57 >> 10:57

NOVI ZAKON

Gej parovi ostaju bez ruske djece

Donji dom ruskog parlamenta priprema nacrt zakona kojim se brani istopolnim parovima u inostranstvu da usvajaju rusku djecu.

 

 

Predsjednica Komiteta Dume za pitanja porodice, žena i djece, Olga Batalina, izjavila je da će 13. juna biti održana sjednica na kojoj će se razmatrati novi zakonski prijedlozi koji osiguravaju da rusku djecu ne usvoje istopolne zajednice.

“Proces usvajanja ruske djece, koja su siročad, teče nesmetano, bez ikakvih prepreka i stoga je za nas veoma važno da onemogućimo da pojedinci koji su već partneri u istopolnim brakovima ili koji bi mogli da sklope takve brakove dobiju mogućnost da usvajaju djecu iz Rusije”, rekla je Batalina. 

 Očekuje se i dolazak delegacije iz Francuske, koja će prenijeti Rusima situaciju u njihovoj zemlji nakon legalizacije istopolnih  brakova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније