Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 05. 2013. 22:16 >> 22:16

ALARMANTNO NA JUGU BENINA

Afrika: Djeca umiru od nepoznate bolesti

Više od 100 djece i adolescenata umrlo je od nepoznate bolesti, najvjerovatnije infektivne, koja se pojavila u južnom dijelu Benina, države u zapadnoj Africi.

Stručnjaci za sada nemaju informacije o porijeklu infekcije, ni o razmjeri epidemije.  Prvi slučajevi ove neidentifikovane bolesti registrovani su prije mjesec dana.

Od tada je preminulo više od 100 sto osoba od četiri do 20 godina, objavio je dnevnik "Matinal“, čije je sjedište u Kotonu, glavnom gradu Benina.

Prema trenutno dostupnim informacijama, bolest se veoma brzo širi - moguće je da za samo 24 časa od pojave prvih simptoma dođe do smrtnog ishoda.

Mediji navode da je situacija alarmantna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније