Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 05. 2013. 11:11   >>  11:11 1

SLUČAJ U KINI

Majka: Beba mi slučajno ispala

Majka kineskog novoređenčeta izvađenog iz kanalizacione cijevi alarmirala je nadležne službe i bila je prisutna tokom dvosatnog spašavanja bebe, ali nije priznala da je dijete njeno sve dok se nije suočila sa policijom.

List "Dušikuaibao" piše da je policija posumnjala kada je pronašla igračke i krvavi toalet papir u iznajmljenoj sobi 22-godišnje žene u zgradi na istoku Kine u kojoj je beba u subotu pronađena.

Žena, čije ime mediji nijesu objavili, priznala je policiji šta je uradila tek nakon ljekarskog pregleda, prenosi Blic.

Ona je policiji ispričala da nije imala novac za abortus i da je u tajnosti rodila dijete u subotu poslije podne u toaletu. Žena tvrdi da je pokušala da uhvati bebu, ali da je ona upala u toalet šolju i otišla u kanalizacionu cijev.

Uzbunu kod gazdarice je digla tek kada nije uspjela sama da izvuče dijete, navode kineski mediji.

Nakon majčinog, navodnog priznanja, nije jasno da li je ona namjeravala da napusti bebu, zato što je rekla da je bila očajna i nije znala šta da radi, prenosi AP.

Vatrogasci su pozvani u stambenu gradu da izvade bebu koja je bila zarobljena u kanalizacionoj cijevi odmah ispod "čučavca" u jednom od javnih kupatila u zgradi.

Beba teška 2,8 kilograma imala je slab puls i samo manje ogrebotine na glavi ekstremitetima. Placenta je još bila prikačena za nju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније