Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 05. 2013. 22:24   >>  22:27 1

MAJKA I 2 KĆERKE

Od kuće napravile groblje životinja

Rebeka Kit (58) i njene kćerke Amanda (33) i Sara (31) iz Lorensa (Južna Kalifornija) uhapšene su i optužene za zlostavljanje životinja, koje čak nijesu ni propisno sahranile.

Kako je saopštila šerifova kancelarija, p Kako je saopštila šerifova kancelarija, policija je u četvrtak u njihovom stanu i u dvorištu otkrila 80 uginulih životinja, među kojima je bilo pasa, mačaka, ptica, pa čak i jedno lane.

Umotane u plastiku, pronađene su na različitim mjestima u stanu i na cijelom imanju, između ostalog i u frižideru i zamrzivaču.

Prema riječima policijskog potpukovnika Džudi Stajls, neke životinje su uginule još u oktobru, kada su se tri žene doselile u iznajmljeni stan. Policija je zatekla i nekoliko pasa koji su trčali po imanju, dok su dva konja bila u veoma lošem stanju i prevezena su u lokalni azil za životinje.

Vlasnik kuće Džejson Ingliš tvrdi da je policija došla da iseli žene nakon što je osetila miris truleži. Ono što su zatekli bilo je jezivo: mrtve životinje u kesama za smeće, mačije strvine pored namirnica u frižideru, izmet po kupatilu, muve i crvi u zamrzivaču...

U razgovoru s novinarima, tri žene su izjavile da doživljavaju životinje kao članove porodice i osporile tvrdnju policije da je pronađeno 80 životinja. One kažu da ih je bilo „svega” 20.

„Oni su nam kao porodica. Nismo htjele da ih napustimo. Već smo morale toliko njih da ostavimo“, izjavila Amanda Kit u emisiji „7 On Your Side”.

Amanda dodaje da im je veterinar rekao da je sasvim u redu da čuvaju životinje u zamrzivaču, ali vlasnik kuće Džeson Ingliš otkriva da je stan dugo bio bez struje.

Kako se saznaje, ovo nije prvi slučaj njihovog surovog ophođenja prema životinjama. Godine 1998, Rebeka i Amanda Kit osuđene su zbog zlostavljanja životinja, nakon što su na imanju nađena tri konja, od kojih je jedan bio uginuo. Drugi je odveden sa imanja, ali je kasnije i on uginuo. Treći konj je preživio, ali je bio bolešljiv i neuhranjen.

Sve tri žene su oslobođene iz pritvora uz kauciju od 5.000 dolara.

 

Izvor: Blic online

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније