Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 09. 2016. 23:36 >> 23:17

DANONOĆNO

Mađarski zatvorenici proizvode bodljikavu žicu

Mađarski ztvorenici rade danonoćno kako bi povećali proizvodnju bodljikave žice dok se Budimpešta sprema da podigne drugu ogradu na granici u namjeri da spriječi migrante da prelaze is Srbije u Mađarsku, javlja AP.

 

 

 

Proizvodnja žice u zatvoru Marianostra na sjeveru Mađarske povećana je toliko da zatvorenici sada rade u tri umjesto u dvije smjene.

Pored žice za domaću upotrebu, Mađarska je takođe prodala ili donirala djelove ograde uključujući žicu i čelične stubove, drugim zemljama u regionu poput Slovenije i Makedonije.

Organizacije za ljudska prava, poput Helsinškog odbora za ljudska prava u Mađarskoj, smatraju da su ograde podignute prošle godine prvi korak u naporima vlade Viktora Orbana da "demontira" sistem azila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније