Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

25. 09. 2016. 08:51   >>  10:23

"ISKUSNA I HRABRA"

Njujork tajms podržao Hilari Klinton

Prestižni list Njujork tajms podržao je danas Hilari Klinton u trci za Bijelu kuću hvaleći njenu "inteligenciju, iskustvo i hrabrost".

 

 

 

List je istakao "iskustvo i pragmatične ideje demokratske kandidatkinje", u odnosu na njenog protivnika, republikanca Donalda Trampa koji "ništa ne otkriva o sebi ili svojim planovima već obećava kule i gradove".

Njujork tajms ocjenjuje da je Tramp "najgori kandidat u modernoj istoriji SAD" dodajući da ne podržava Hilari Klinton jer nije Donald Tramp, već zbog izazova pred kojima je zemlja i sposobnost kandidatkinje da se suoči s tim.

"Naša podrška se zasniva na njenom intelektu, iskustvu, čvrstini i hrabrosti tokom njene karijere koju je posvetila javnoj službi, često kao prva ili jedina žena u toj oblasti", naveo je list.

Podrška Njujork tajmsa dolazi dva dana prije prve predsjedničke debate oko šest nedjelja prije izbora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније