Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.M.Lj.

26. 09. 2016. 13:48 >> 13:28
1

ARGENTINA

Pronađen Hitlerov grob, umro u 95. godini?

Argentinski arheolozi su na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada San Karlosa de Bariločea, pronašli grob Adolfa Hitlera.

 

Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 kilometara šume, a može samo da mu se priđe brodom, što je nemoguće uraditi neprimjetno, jer se uvala sa osmatračnica za stražare vidi kao na dlanu.

Grob je pronađen 70 metara od imanja u šumi, a ukrašen je svastikom, orlom i na njemu piše “OVDJE LEŽI ADOLF HITLER, FIRER TREĆEG RAJHA”.

Arheolozi su predali zahtev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i uporede Hitlerovu DNK.

Imanje je bilo vlasništvo direktora "Mercedesa", koji je bio i najveći pristalica nacizma. U Argentini je živjelo više od 60 000 nacista, među njima i tvorci najokrutnijih nacističkih logora smrti. Između njih, i Jozef Mengele, jedan od najvećih zlikovaca svijeta.

Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu, što je potvrđeno i DNK analizom lobanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju se tvrdilo da je Hitlerova. Lobanja uopšte nije muška nego ženska; sad se spekuliše da pripada Evi Braun, Hitlerovoj ljubavnici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније