Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 09. 2016. 08:49 >> 08:37
3

KAO HITLER JEVREJE

Duterte:Ubiću tri miliona narkomana

Filipinski predsjednik Rodrigio Duterte pojačao je krvavu anti-krminalnu retoriku poređenjem Hitlerovog masakra miliona Jevreja sa svojom ambicijom koja bi ga "usrećila ukoliko uspije da pobije tri miliona zavisnika".

  

 

 

Duterte je to izjavio po povratku iz Vijetnama gdje je razgovarao sa tamošnjim liderima o načinima borbe protiv narkotika, prenosi AP.

"Hitler je ubio tri miliona Jevreja, a mi imamo tri miliona narkomana. Bio bih srećan ako bi ih sve pobio", izjavio je Duterte pozivajući se na procjenu filipinske vlade o broju preprodavaca i uživaoca narkotika na Filipinima.

Duterte kaže da njegove javne prijetnje smrću služe kako bi zastrašile dilere drogom i navele ih da prestanu time da se bave kao i da obeshrabnri potencijalne korisnike.

U svojoj predizbornoj kampanji, Duterte je obećao da će pobiti toliko dilera i korisnika droge da će "moći da nahrani sve ribe na obalama Manile", kao i da će ih ubijati vješanjem, jer "ne želi da troši struju na njih", prenosi AP.

Dok su Hitlerove žrtve bili nevini ljudu, Duterte tvrdi da je njegov cilj "da "izliječi" svoju zemlju ubijanjem kriminalaca" prenosi AP.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније