Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

30. 09. 2016. 22:44   >>  01. 10. 2016. 10:21 4

HILARI PORUČILA

"Trampovi komentari su laž i teorije zavjere"

Predsjednička kandidatkinja Demokratske stranke SAD Hilari Klinton izjavila je danas da su komentari njenog republikanskog rivala Donalda Trampa o Mis univerzum "poremećeni", dodajući da je njegov temperament "opasan za predsjednika".

Klinton je rekla da su Trampovi navodi na društvenoj mreži Tviter u kojima je optužio Mis univerzuma, Venecuelanku Alisiju Mačado da ima krivični dosije i "seks snimak" predstavljaju "laži i teorije zavjere".

Portparolka Hilari Klinton, Dženifer Palmijeri demantovala je danas tvrdnje Donalda Trampa da su Klinton i članovi njenog štaba kampanje pomogli nekadašnjoj Mis univerzuma da dobije američko državljastvo.

Tramp je jutros pojačao napade na Alisiju Mačado koja je stala na stranu Hilari Klinton.

On je na društvenoj mreži Tviter naveo da je Hilari Klinton pomogla nekadašnjoj Mis univerzuma da postane državljanka SAD kako bi mogla da je iskoristi u debati, ali nije ponudio nijedan dokaz za svoje tvrdnje.

Portparolka Hilari Klinton je pozvala Trampa da prestane da napada Alisiju Mačado i da se izvini.

Mačado se našla usred predsjedničke debate pošto ju je Klintonova spomenula kao primjer kako se Tramp prema njoj odnosi.

Tramp, koji je bio vlasnik takmičenja za Mis univerzuma, Mačado je zvao "Mis Pigi" pošto se ugojila, kao i "služavka" zbog njenog latinoameričkog porijekla.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније