Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Tanjug.rs ]

30. 09. 2016. 20:19 >> 20:05

U LETONIJI

Švedska postaje članica NATO centra

Švedska će postati članica NATO centra za strateške komunikacije, koji se nalazi u obližnoj Letoniji, u trenutku pojačanih napetosti između Alijanse i Rusije u regionu Baltičkog mora.

"Pristupanje Švedske NATO STRATCOM Centru za izuzetnost u svojstvu partnera koji će dati doprinos je prirodan korak za nju", rekao je za AFP direktor ovog centra, Janis Sarts.

Agencija podsjeća da Švedska nije članica NATO, ali je dio programa Partnerstvo za mir ovog vojnog saveza koji je pokrenut 1994. sa ciljem razvoja vojne saradnje sa zemljama koje nijesu članice NATO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније