Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Mina ]

22. 10. 2016. 20:28 >> 20:10

ZA 10 SE TRAGA

Utopilo se devet migranata u Sredozemnom moru

Najmanje devet migranata se utopilo, a deset, među kojima i četvoro djece, vode se kao nestali nakon niza teških akcija spasavanja u Sredozemnom moru.

U tim akcijama spašeno je više od hiljadu ljudi, saopštili su danas "Ljekari bez granica".

Preživjeli sa potonulog gumenog čamca su izjavili da je u metežu nestalo šest odraslih i četvoro djece, prenela je agencija AFP. Spasioci su samo u toj akciji na sigurno prebacili 120 ljudi, ali se strahuje da ima još ljudi koji su nestali u moru.

Italijanska obalska straža, koja koordiniše akcije spasavanja u Sredozemlju, saopštila je da je tokom današnjeg dana spašeno čak hiljadu migranata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније