Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: D.Ž.

23. 10. 2016. 12:27 >> 12:05
2

TRAMP NAJAVIO

Tužiće sve žene koje su ga optužile

Republikanski kandidat za predsjednika SAD, Donald Tramp, poručio je da će poslije izbora podnijeti tužbu protiv svake žene koja ga je optužila za seksualni napad ili drugi oblik neprimjerenog ponašanja, a predizborni tim svoje demokratske protivnice Hilari Klinton i njenu stranku okrivio je da stoje iza tih tvrdnji.

"Svaka od tih lažljivica biće tužena čim se izbori završe. Jedva čekam to", rekao je Tramp juče na skupu u Getizburgu u Pensilvaniji, prenosi AP.

Republikanski kandidat za Bijelu kuću je dodao da "svaka žena laže kada treba da ugrozi njegovu kampanju".

Trampovi saradnici su naveli da su kao mjesto na kojem će on uputiti tu poruku izabrali Getizburg zbog istorijskog značaja tog grada u kojem se odigrala presudna bitka u Građanskom ratu.

Deset žena je javno optužilo Trampa da im je prilazio protiv njihove volje i da ih je seksualno uznemiravao i napadao, a optužbe su iznijele u nedjeljama nakon što su američki mediji objavili snimak iz 2005. godine u kojem se čuju Trampovi nepristojni komentari o ženama.

Republikanski predsjednički kandidat je opovrgao sve optužbe, naglašavajući pri tom da mu neke od tih žena nijesu dovoljno privlačne da bi uopšte poželio da im se udvara.

Tramp čvrsto vjeruje da su izbori izlažirani protiv njega, ponavljajući da "korumpirani mediji" izmišljaju priče kako bi ga predstavili u "što lošijem i opasnijem svjetlu" i "očajnički pokušavaju da mu smanje broj glasova i uguše glas američkog naroda".

Tramp po podršci prednjači u Ohaju, Ajovi i Džordžiji, ali mu to neće biti dovoljno da pobijedi na izborima ako zaostane za Klintonovom u Floridi ili Sjevernoj Karolini, zaključuje američka agencija.

(tanjug.rs)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније