Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

24. 10. 2016. 20:45 >> 20:29
1

NAKON PUČA

Njemačka: 35 turskih diplomata traže azil

Njemačke vlasti saopštile su danas da je 35 turskih diplomata i članova njihovih porodica zatražilo azil u toj zemlji poslije neuspjelog puča u Turskoj 15. jula ove godine.

Turska vlada pokrenula je masovnu "čistku" protiv osoba osumnjičenih da imaju veze s turskim propovjednikom Fetulahom Gulenom kojeg vlasti u Ankari optužuju da je glavni organizator vojnog udara.

Potparol njemačkog Ministarstva unutrašnjih poslova Johanes Dimrot odbio je da kaže tačan broj turskih diplomata od 35 osoba koje su podnijele zahtev za azil.

U Njemačkoj živi oko tri miliona Turaka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније