Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

25. 10. 2016. 23:47 >> 23:26

FRANCUSKI ŠEF DIPLOMATIJE

"Bitka za Mosul će biti dobijena"

Francuski ministar vanjskih poslova Žan-Mark Ero izjavio je danas da će bitka za oslobađanje iračkog grada Mosula od ekstremista Islamske države biti dobijena.

Ero je u Nikoziji rekao da će se međunarodna koalicija pod vođstvom SAD, koja podržava iračku vojsku u Mosulu, poslije okrenuti ka Raki, sirijskom gradu koji je Islamska država proglasila svojom prijestonicom.

Francuski ministar je rekao da koalicione snage u koordinaciji s Ujedinjenim nacijama moraju zaštiti civilno stanovništvo u Mosulu.

Ero je istakao da koalicione snage treba da se bore protiv Islamske države u Raki odakle džihadisti planiraju terorističke napade na mete na Bliskom istoku i u Evropi.

"To je teška borba, ali ćemo pobijediti", rekao je Ero.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније