Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

26. 10. 2016. 23:48 >> 23:31

"DRŽI PREDAVANJE"

Obamu ismijala ćerka na aplikaciji Snepčet

Najmlađa ćerka predsjednika SAD Baraka Obame, Saša Obama je na aplikaciji Snepčet ismijala svog oca, prenio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Američki predsjednik je ispričao da je Saša tokom porodične večere krišom snimila porodičnu diskusiju o društvenim mrežama i objavila je na Snepčetu uz poruku da njen tata "drži predavanje" o društvenim mrežama.

Obama je u ponedjeljak u televizijskoj emisiji Džimija Kimela rekao da mu je ćerka dala instrukcije za upotrebu te aplikacije.

"Tokom večere sam rekao da Snepčet postaje veoma popularan među njenim društvom i tada sam je pitao da mi kaže nešto o toj aplikaciji", rekao je Obama dodajući da je nakon objašnjena sa svojom suprugom Mišel Obamom pričao o zanimljivosti te aplikacije. "Tada sam shvatio da je Saša sve vrijeme snimala i objavila to uz poruku i sliku na kojoj se dosađuje", rekao je Obama.

Predsjednik je rekao da se njegovoj ženi, koja se pridružila Snepčetu u junu i najstarijoj ćerki Maliji svidjela ta objava.

Snepčet je aplikacija preko koje objave nestanu poslije kratkog perioda.

Predsjednik SAD je i ranije pominjao onlajn aktivnosti svoje 15-godišnje ćerke. On je u julu rekao da ona koristi Tviter, zbog čega je više medija pokušalo da identifikuje njen nalog, koji je i dalje tajan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније