Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R.

27. 10. 2016. 21:55   >>  21:33

MOSKVA TRAŽI ISTRAGU

Rusija nema veze s napadom na školu

Ruske vlasti su danas saopštile da nemaju veze sa vazdušnim napadom na školu u sirijskoj provinciji Idlib, koja je pod kontrolom pobunjenika, a u kojem je stradalo 22 djece.

"Ruska federacija nema ništa sa tom strašnom tragedijom, sa tim napadom", saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, dodajući da zvanična Moskva zahtijeva hitnu istragu tog napada.

Zaharova je, kako prenosi agencija AFP, rekla da su tvrdnje kako su ruski i sirijski vojni avioni u srijedu izvršili smrtonosni napad na Idlib "lažne".

Agencija Ujedinjenih nacija za djecu saopštila ja da je u napadu pogođena škola i okolno područje, pri čemu je poginulo 22 djece i šest učitelja.

Sirijska opservatorija za ljudska prava je saopštila da su "vojni avioni - ili ruski ili sirijski - izvršili šest napada" na selo Has, uključujući jedan napad na školski kompleks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније