Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

03. 06. 2013. 11:54   >>  11:54

ZBOG NEREDA

Ankara: Policija privela oko 500 osoba

Policija je tokom intervencija na demonstracijama organizovanim u Ankari privela oko 500 osoba, javlja agencija Anadolija.

 

 

Nakon utvrđivanja identiteta, demonstranti su opšinskim autobusima prebačeni u bolnicu kako bi se utvrdilo njihovo zdravstveno stanje.

Bliža rodbina privedenih demonstranata tokom noći čekala je ispred Policijske uprave u Anakari kako bi dobili informacije u vezi sa privedenim osobama.

Advokati koje je imenovala odvjetnička komora obavjestili su porodice demonstranata u vezi sa provedenim postupkom. 

Sinoć je u demonstracijama organizovanim na trgu Kizilaju u turskoj prijestolnici Ankari, policija privela oko 200 osoba, koje su autobusom odvedene u policijsku stanicu.

 

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније