Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Agencije [ Objavio: O.Z. ]

24. 11. 2016. 21:53 >> 21:30

PRAVIO BOMBU

Njemačka: Uhapšen Sirijac, pristalica ID-a

Njemačka policija uhapsila je 20-godišnjeg sirijskog izbjeglicu, pristalicu terorističke organizacije Islamska država (ID), nakon što je pokušao da uđe u Dansku sa materijalom za pravljenje bombi, saopštio je danas portparol tužioca u Štutgartu.

Muškarac, čije ime nije objavljeno, boravio je u Njemačkoj neko vrijeme, ali za sada nije jasno kada je ušao u zemlju, rekao je portparol, prenosi Rojters.

On je dodao da je Sirijac uhapšen u gradu Ulm, na jugu Njemačke, ali za sada nijesu saopšteni drugi detalji. Istraga je u toku i još nije poznato da li je on bio u kontaktu sa ID van Njemačke, navodi Rojters, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније