Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug,I.Š. ]

27. 11. 2016. 08:42   >>  08:27

AUTOMOBIL BOMBA

Somalija:Najmanje 20 poginulih u eksploziji

Najmanje 20 osoba je poginulo u eksploziji auta bombe na prepunoj pijaci u Mogadišu, glavnom gradu Somalije,najnoviji je bilans jučerašnjeg napada.

 


 

 

Predsjednik Somalije Hasan Šeik Mohamud rekao je da je policija uhapsila dvojicu muškaraca koji su izveli jučerašnji napad i da se nalaze u pritvoru.

Pripadnici bezbjednosnih snaga saopštili su da je muškarac parkirao kamion pun eksploziva na ulazu u pijacu.

Osumnjičeni je parkirao vozilo i zatim aktivirao eksploziv kada su mu policajci rekli da pomjeri kamion, izjavio je Husein Ahmet Ulosov, zvaničnik distrikta Vaberi, dodajući da je povrijeđeni napadač pokušao da pobjegne ali ga je policija uhvatila.

Eksplozija se dogodila na ulazu u pijacu, koja je u blizini aerodroma, a predsjednička kolona prošla je tim putem pola sata prije napada.

Nije poznato da li je predsjednička kolona bila meta, prenosi Glas Amerike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније