Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

tanjug.rs [ Objavio: O.Z. ]

02. 12. 2016. 23:20 >> 22:57

OTOPLJAVANJE ODNOSA

Tramp pozvao Dutertea u Bijelu kuću

Izabrani predsjednik SAD Donald Tramp razgovarao je danas telefonom sa filipinskim predsjednikom Rodrigom Duterteom i pozvao ga u Bijelu kuću sljedeće godine, rekao je savjetnik filipinskog predsjednika.

Razgovor dvojice zvaničnika bio je "veoma angažovan i uzbudljiv", a trajao je nešto više od sedam minuta, rekao je specijalni savjetnik filipinskog predsjednika Kristofer Go u saopštenju medijima, prenosi Rojters.

Kako je dodao, Duterte je pozvao Trampa da posjeti Filipine sljedeće godine kada ta zemlja bude predsjedavala nizom samita Asocijacije zemalja Jugoistočne Azije (ASEAN).

Duterte je izjavio poslije Trampove pobjede da očekuje da se saradnja sa SAD popravi, pošto su prethodno odnosi SAD i Filipina zahladnjeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније