Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila R.B.

02. 12. 2016. 20:51   >>  20:35

POZLILO MU

Stiven Hoking prebačen u bolnicu

Britanski fizičar i kosmolog Stiven Hoking hospitalovan je u Rimu zbog pregleda nakon što se nije osjećao dobro, ali se ne vjeruje da je njegovo stanje ozbiljno, rekao je njegov portparol.

Hoking (74), koji je u Rimu učestvovao na konferenciji na Pontifikalnoj akademiji nauka i sreo se s papom u ponedjeljak, smješten je kasno sinoć u bolnicu Đemeli.

Portparol i jedan vatikanski izvor rekli su da vjeruju da je Hoking, koji boluje od bolesti motoričkih neurona, nije u ozbiljnom stanju. Vatikanski izvor je rekao da nijesu izmijenjeni planovi da Hoking i njegova pratnja otputuju u subotu.

Hoking, autor "Kratke istorije vremena", govori preko računara i putuje s osobljem koje uključuje dvije bolničarke. Održao je govor u Vatikanu 25. novembra o porijeklu svemira.

 

Agencije

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније