Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 12. 2016. 20:54 >> 20:32

NOVI BILANS

U požaru u Kaliforniji stradalo 36 osoba

U požaru koji je u subotu izbio na koncertu u gradu Ouklendu u Kaliforniji stradalo je 36 osoba, saopštile su danas lokalne vlasti novi bilans žrtava.

U saopštenju policije navodi se da je pronađeno 36 tijela, a zvaničnici vatrogasnih službi rekli su da će bilans žrtava "izvjesno biti još veći".

Vlasti su ranije danas potvrdile da su u požaru čiji uzrok još nije utvrđen stradale 33 osobe.

Požar je izbio u subotu ujutro po srednjoevropskom vremenu na koncertu grupe "Golden Dona", u bivšem skladištu pretvorenom u umjetnički atelje, za koje lokalni mještani kažu da je bilo poznato pod nazivom "Sablasni brod" (Ghost Ship).

Prema ranijim navodima vatrogasaca, vjeruje se da je u vrijeme požara u objektu bilo između 50 i 100 ljudi.

Najmanje 70 odsto zgrade je izgorjelo, a spasilačke ekipe privremeno su obustavile pretragu objekta zbog opasnosti od daljeg urušavanja krova.

Kako je navedeno, identifikovano je samo 11 tijela.

Požar u Ouklendu jedan je od najsmrtonosnijih u posljednjih 20 godina u SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније