Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ B92/Tanjug ]

06. 12. 2016. 17:00 >> 16:36
2

OSUMNJIČENI ZA PUČ

Grčki sud odobrio izručenje turskih vojnika

Grčki sud je donio odluku o izručenju trojice turskih vojnika koji su prebjegli u Grčku poslije neuspjelog vojnog puča u Turskoj, u julu, rekao je izvor iz suda, prenosi AFP.

Tada je prebjeglo osam turskih oficira, koje Ankara optužuje da su bili umiješani u puč. Turski oficiri te optužbe odbaciju.

Sud u Grčkoj smatra da trojica turskih vojnika treba da budu izručena Turskoj zbog "pokušaja svrgavanja režima", rekao je taj izvor, prenosi AFP.

Francuska agencija je juče prenijela da su advokati i zvaničnici suda saopštili da je sud odbacio zahtjev za izručenje trojice turskih oficira navodeći kao razlog njihovu ličnu bezbjednost.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније