Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 12. 2016. 13:39   >>  14:11 1

NA SJEVERU ZEMLJE

Pakistan: Srušio se avion s više od 40 osoba

Avion pakistanske aviokompanije sa više od 40 putnika i članova posade srušio se danas ubrzo po polijetanja sa aerodroma na sjeverozapadu Pakistana, potvrdili su policija i civilna avijacija.

Pakistanska nacionalna aviokompanija Pakistan internešenal erlajns (Pakistan International Airlines) saopštila je prethodno da je jedan od njenih aviona tipa ATR-42 nestao sa radara.

Avion se srušio u selo nedaleko od Havelijana, oko 75 kilometara sjeverozapadno od glavnog grada Islamabada.

Tim ministarstva unutrašnjih poslova uputio se na mjesto nesreće kako bi se na osnovu analize DNK utvrdio identitet žrtava. Vojska je uputila svoje ekipe na lice mjesta.

Žitelji sela rekli su medijima da su vidjeli olupinu aviona koji je letio na liniji Šitral-Islamabad.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније