Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

07. 12. 2016. 21:12 >> 20:48

JUVENTUS-DINAMO

Torino: Suzavcem na hrvatske huligane

Policija u Torinu morala je danas da interveniše kako bi smirila hrvatske huligane koji su doputovali u grad na utakmicu domaćeg Juventusa i zagrebačkog Dinama u Ligi šampiona, prenijeli su italijanski mediji.

Oko 200 gostujućih navijača nalazilo se u centru grada, gdje su pili alkohol. Torinska policija pojačale je snage koje su čuvale trg s gostujućim navijačima, a onda ih je oko dva sata prije početka meča preusmjerila na stadion.

Kada su došli do stadiona, oko 200 huligana je probalo da probije policijski kordon i suoči se sa domaćom publikom, bacajući petarde. Policija je upotrijebila suzavac i vodene topove da ih smiri. Poslije toga su dva policijska helikoptera nadleijtala iznad stadiona i snimala situaciju.

Korijere delo sport je naveo da se policija u Torinu plaši nereda i tuče između domaćih i stranih huligana, ali i unutrašnjih obračuna hrvatske grupe, u kojoj se, kako je navedeno, dvije struje bore za prevlast.

Hrvatska agencija HINA navela je da se očekuje oko 1.000 navijača zagrebačkog tima na utakmici. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније