Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug,I.Š. ]

09. 12. 2016. 09:54 >> 09:31
1

DUGOGODIŠNJA PRAKSA

Bez stranih delegacija na Trampovoj inauguraciji

Sjedinjene Američke Države zatražile su danas od drugh država da se uzdrže od slanja svojih delegacija na inauguraciju izabranog predsjednika Donalda Trampa.

 

 

 

 

Kako prenosi AP, u dopisu ambasadama širom svijeta Stejt department navodi da specijalne delegacije ne treba da budu upućene u Vašington na ceremoniju stupanja na dužnost novog predsjednika SAD 20. januara.

Ovakve smjernice su u skladu sa dugogodišnjom praksom predsjedničkih inauguracija, rekao je zvaničnik Stejt departmenta, koji je želio da ostane anoniman jer nije ovlašćen da govori o internoj diplomatskoj komunikaciji.

Na svečanost su pozvani strani ambasadori u Vašingtonu, dodaje AP.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније