Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: B.V. [ Tanjug.rs ]

10. 12. 2016. 08:50 >> 08:27

NIGERIJA

Broj poginulih porastao na 45

Broj poginulih u samoubilačkom napadu u Nigeriji, koji su izvele dvije djevojčice, porastao je na 45, saopštili su zvaničnici, javio je AFP.

 

Nigerijska vojska je u petak saopštila da su u gradu Magadali u sjeveroistočnom dijelu zemlje dvije devojčice školskog uzrasta izvele samoubilački bombaški napad.

Portparol vojne jedinice bazirane u gradu Mubi, koji se kao i Magadali nalazi u nigerijskoj saveznoj državi Adamava, Badare Akintoje, kazao je da su podaci o žrtvama dobijeni od ljudi sa terena, prenosi Rojters.

"Agenti bezbjednosnih službi su preuzeli kontrolu nad područjem kako bi se izbegao povratak neprijatelja i još jedan napad", rekao je Akintoje.

Navodi se da ovakav napad nosi sva obilježja napada koje izvodi islamistička organizacija Boko Haram.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније