Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.M.Lj. [ Tanjug ]

11. 12. 2016. 16:35 >> 16:13

17 OSOBA RANJENO

Djevojčice od 7 i 8 godina raznijele se na pijaci

U nigerijskom gradu Majdiguri na sjeveroistoku zemlje danas su se na lokalnoj pijaci eksplozivom raznijele dvije djevojčice, pri čemu je 17 ljudi ranjeno.

 

Po tvrdnji svjedoka za AFP, djevojčice su imale sedam ili osam godina. Agencija navodi da su spasilačke službe stigle na na mjesto eksplozije u gradu koji je epicentar pobune džihadista iz organizacije Boko Haram i da zbrinjavaju ranjene koji su zadobili "relativno ozbiljne" povrede.

U samoubilačkom napadu koji su u petak izvele dvije djevojčice školskog uzrasta u gradu Magadali u sjeveroistočnom delu Nigerije ubijeno je 45 ljudi. Navedeno je da ovakav napad nosi sva obilježja napada koje izvodi Boko Haram.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније