Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Agencije, Objavio: I. P. ]

23. 12. 2016. 16:06 >> 17:14
2

KRAJ DRAME

Malta: Otmičari se predali, svi bezbjedni

Svih 118 putnika i članova posade aviona "Erbas A320" libijske komapnije "Afrikija ervejz" bezbjedno je i na slobodi, nakon što su se otmičari koji su oteli letjelicu predali vlastima u Malti.

Avion, koji je letio od Sebe do Tripolija, u toku leta su preuzeli pripadnici pro-Gadafijeve grupe Al Fatah Al Gadida i, uz prijetnju da će se raznijeti ručnim bombama, preusmjerili let u Maltu.

Nakon slijetanja specijalci su opkolili letjelicu, nakon čega su otmičari pustili 111 putnika, ali su zadržali članove posade. Ipak, na kraju su svi bezbjedno napustili avion, a još nije poznato šta su otmičari tražili.

 Kako pišu libijski mediji, otmičari su pripadnici etničke grupe Tebu sa juga te zemlje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније