Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ B92/RT ]

26. 12. 2016. 13:11   >>  12:53 3

"KRAJ MITOVA"

Rusija: Masovna grobnica u Alepu

Masovna grobnica u kojoj su pronađena tijela ljudi koji su prošli "brutalna mučenja" pronađena je u Alepu, saopštilo je rusko Ministarstvo inostranih poslova.

Kako navode, masovna grobnica je pronađena u dijelu Alepa koji je bio pod kontrolom pobunjenika.

Portparol ministarstva major-general Igor Konašenkov izjavio je da mnogim žrtvama nedostaju djelovi tijela, kao i da većina ima ranu od metka na glavi, piše "RT".

"Kraj velike humanitarne operacije ruskog Centra za pomirenje u Alepu će uništiti mnoge mitove kojima su zapadni političari hranili svijet. Rezultati istrage u djelovima Alepa koji su napustili takozvani pripadnici opozicije mnoge će šokirati", rekao je Konašenkov.

Osim toga, rečeno je i da u tim djelovima Alepa u kojima je pronađena masovna grobnica ima i mnogo miniranih ulica, ulaza u zgrade, kao i to da su i dječje igračke postale zamke sa bombama.

"U jednoj maloj oblasti pronađena su tri tenka, dva topa, tri bacača raketa i brojni minobacači. Nekoliko velikih skladišta bila su puna municije i namirnica", ističe Konašenkov.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније