Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

31. 12. 2016. 14:23 >> 14:06

RUMUNIJA

Našli 48 Iračana u kamionu s čokoladom

Rumunska granična policija na granici sa Bugarskom našla je 48 Iračana skrivenih u kamionu koji je prevozio čokoladu, prenijela je danas agencija AP.

Policija na graničnom prelazu Đurđu, izmedju Rumunije i Bugarske, saopštila je da je četvrtak uveče otkrila 22 muškarca, devet žena i 17 maloljetnika, među kojima i jedno sasvim malo dijete, pošto je pregledala kamion koji je emitovao veliku količinu ugljen-dioksida, gasa koji ljudi izdišu.

U saopštenju policije dodaje se da je kamionom upravljao bugarski državljanin i da su dokumenta pokazala da je prevozio kutije sa bugarskom čokoladom u Mađarsku.

Migranti nađeni u vozilu rekli su policajcima da su htjeli da odu u Mađarsku, a vozač je tvrdio da nije znao da se u kamionu nalaze ljudi.

Vozača i migrante saslušava bugarska policija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније